FEL PRINCIPAL / Main dish

DenumireGramajPret (RON)
CURCAN / TURKEY
Piept de curcan în sos de vin alb servit cu piure de cartofi şi ceapă aurie200/200 g44.00
* piept curcan, cartofi
kcal 390, grăsimi 7, acizi graşi saturaţi 2, zaharuri 0, sare 1(alergeni: 7)
Julien din piept de curcan în sos balsamic şi orez basmati cu turmeric în sos alb cu mărar200/180 g48.00
* piept curcan, orez basmati, smântână, turmeric
kcal 410, grăsimi 8, acizi graşi saturaţi 3, zaharuri 0, sare 2 (alergeni: 7)
PUI / CHICKEN
Pui Berlinez - piept de pui cu orez cu turmeric și sos alb cu mărar240/200 g39.00
* piept pui, orez, smântână, turmeric
kcal 792, grăsimi 18, acizi grași saturați 8, zaharuri 2, sare 1 (alergeni: 7)
PORC / PORK
Duet de mușchiuleț de porc și piept de pui cu sos de piper verde, piure și ceapă aurie250/210 g49.00
* muschiulet porc, * piept pui, cartofi, piper verde
kcal 930, grăsimi 32, acizi grași saturați 16, zaharuri 0, sare 1 (alergeni: 7)
Mușchiuleț de porc la cuptor, în crustă de ierburi și piper200 g47.00
* muşchiuleţ porc
kcal 700, grăsimi 25, acizi grași saturați 7, zaharuri 0, sare 1
Coaste de porc barbeque450 g48.00
* coaste porc, *
kcal 1200, grăsimi 55, acizi grași saturați 8, zaharuri 2, sare 2
Pulpă raţă la cuptor250 g44.00
pulpa rata*
kcal 390, grăsimi 7, acizi graşi saturaţi 2, zaharuri 0, sare 1
Rasol miel la cuptor450 g64.00
rasol miel*
kcal 410, grăsimi 8, acizi graşi saturaţi 3, zaharuri 0, sare 2
(*) Produs / din produs congelat
Stimati clienţi, consultaţi tabelul celor 14 grupe de alergeni pentru intoleranţe la ingredientele alergice. Tipurile de alergeni sunt trecute în dreptul preparatelor cu numere de la 1 la 14.