Denumire | Gramaj | Pret (RON) |
Meniu haiducesc | 350/250/75 g | 54.00 |
* pulpă de pui, * ceafă de porc, * mici, carnaţi, cartofi ţărăneşti cu ceapă, salată de varză cu morcov şi mărar | | |
kcal 1350, grăsimi 50, acizi graşi saturaţi 7, zaharuri 1, sare 2 E621, E575, E451, E301, E417, E415 | | |
Ficăţei de pui în vin alb cu usturoi şi mămăligă | 240/300 g | 35.00 |
* ficăţei, făină porumb, vin, usturoi | | |
kcal 520, grăsimi 11, acizi graşi saturaţi 5, zaharuri 0, sare 1 | | |
Tochitură de porc | 200/100/300 g | 45.00 |
* ceafă porc, * muşchiuleţ porc, carnaţi, brânză burduf, ou, smântână | | |
kcal 1120, grăsimi 65, acizi graşi saturaţi 16, zaharuri 1, sare 2(alergeni: 3, 7) E621, E575, E451, E301, E417, E415 | | |
Tochitură de pasăre | 200/100/300 g | 39.00 |
* piept pui, * pulpă pui, * ficaţei, brânză burduf, ou, făină porumb | | |
kcal 930, grăsimi 38, acizi graşi saturaţi 8, zaharuri 1, sare 1(alergeni: 3, 7) | | |
Cartofi "a la mama" - la cuptor | 550 g | 36.00 |
*cartofi, bacon, carnaţi, ou, smântână, mozzarella, mărar | | |
kcal 820, grăsimi 45, acizi graşi saturaţi 45, zaharuri 1, sare 1(alergeni: 3, 7) E621, E575, E451, E301, E417, E415 | | |
Omletă ţărănească | 300/50 g | 25.00 |
ouă 3 buc., bacon, mozzarella, roşii, ceapă, ardei gras, pâine toast | | |
kcal 520, grăsimi 25, acizi graşi saturaţi 9, zaharuri 0, sare 1 (alergeni: 1,3, 7) | | |
Mici - 4 mici, 2 chifle, muştar | 140/100/20 g | 25.00 |
* mici, chifle, muştar | | |
kcal 520, grăsimi 28, acizi graşi saturaţi 6, zaharuri 1, sare 1 (alergeni: 1, 10, 11) E621, E575 | | |
Şnitel din piept de pui | 200 g | 25.00 |
* piept pui, ou, pesmet | | |
kcal 623, grăsimi 20, acizi graşi saturaţi 12, zaharuri 0, sare 1 (alergeni: 1, 2) | | |
Şnitel din piept de curcan | 200 g | 32.00 |
* piept curcan, ou, pesmet | | |
kcal 580, grăsimi 15, acizi graşi saturaţi 10, zaharuri 0, sare 1(alergeni: 1, 3) | | |
| | |
| | |
(*) Produs / din produs congelat | | |
Stimaţi clienţi, consultaţi tabelul celor 14 grupe de alergeni pentru intoleranţe la ingredientele alergice. Tipurile de alergeni sunt trecute in dreptul preparatelor cu numere de la 1 la 14. | | |